Artikelcode: SHOWCASE

Shirt inlijsten - SHOWCASE®

Plaats de bestelling en we nemen binnen 24 uur per e-mail contact op voor de vervolgstappen.
€149,-
Klaar voor verzending 2-5 werkdagen na ontvangst item

De SHOWCASE® is dé manier om unieke shirts nog exclusiever te maken en te beschermen. Deze bestaat uit gegoten acrylaat dat volledig uit gerecycled pre- én post-consumer acrylaat is gemaakt. Het gerecyclede acrylaat is glashelder plaatmateriaal, kleurecht en UV-bestendig.

Zowel de voor- als achterkant is volledig te personaliseren d.m.v. lasergravering en geprinte inlays.

Het shirt zelf wordt opgespannen op een speciaal ontworpen en zuurvrije kartonnen mal en vastgezet met dunne en flexibele van verenstaal gemaakte glaskopspelden. Hierdoor worden de fijne stoffen van het shirt niet beschadigd.

De SHOWCASE® heeft een afmeting van 47 x 40 x 3 cm wordt optioneel geleverd met RVS voetsteuntjes, waarmee het als standalone display neergezet kan worden. Iedere SHOWCASE® is tevens voorzien van een subtiel ophangsysteem voor een perfecte presentatie aan de muur.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1 - U kunt direct bestellen. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur per e-mail een verzendlabel waarmee het shirt aangetekend, volgbaar en gratis rechtstreeks naar onze lijstenmakerij gestuurd wordt.

Stap 2 - We nemen per e-mail contact met u op om alle wensen en specificaties persoonlijk door te nemen. Deze zetten we vervolgens overzichtelijk in een e-mail naar u terug ter goedkeuring.

Stap 3 - Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met uw wensen en specificaties aan het werk.

Stap 4 - Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via DHL. Van ons ontvangt u een link waarmee u de verzending kunt volgen. 1 tot 2 werkdagen later hebt u de bestelling in huis.