Klantenservice

DE HAND VAN MARADONNA

Exclusieve wensen. Ultieme dromen. Originele herinneringen. Zeldzame bezittingen. Alles lijkt en blijft onbereikbaar. Niets is minder waar. Met De Hand Van Maradona brengen wij jouw liefde, ultieme adoratie, bewondering en trots voor jouw sportheld dichterbij dan ooit. Wij bieden iedereen het ultieme gevoel van het hebben van echte originelen. Kortom: hier bereik je het onbereikbare.

De Hand Van Maradona is de grootste specialist in 100% originele gesigneerde sportmemorabilia. Dat doen wij met de grootst mogelijke aandacht. Van service en verpakken tot verzending. Altijd hoogst persoonlijk, kwalitatief en precies.

Het resultaat is een magisch gevoel dat met geen pen te beschrijven is. Authentiek, echt en toegankelijk. Stel je voor: een gesigneerd shirt van Messi, Van Basten, Pelé of Jordan. Inclusief persoonlijke boodschap.

Met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid, eerlijkheid en toegankelijkheid openen we met De Hand Van Maradona een wereld naar jouw wensen, dromen en bewondering. Bij ons geldt: zien is geloven. Het resultaat is magisch. Bereik het onbereikbare. Voor iedereen.

HOOFDKANTOOR

De hand van Maradonna

Meerweg 141

9752 XA Haren