Authenticiteit: het authenticatieproces in vier stappen

De populariteit van gesigneerde sportmemorabilia is door de jaren heen enorm gegroeid. Maar door deze toenemende populariteit is ook de noodzaak aanzienlijk gegroeid om uw investering in sportmemorabilia te beschermen. We begrijpen dat authenticiteit de belangrijkste voorwaarde is voor elke klant die bij ons winkelt en we garanderen de authenticiteit van alle handtekeningen dan ook onvoorwaardelijk.

Onze missie is om een ​​proces te creëren zodat de sportfans een plek hebben waar ze alle gesigneerde sportmemorabilia volledig kunnen vertrouwen op echtheid. Met het authenticatieproces in vier stappen garanderen we onvoorwaardelijk de authenticiteit van alle handtekeningen:

Stap 1 - Al onze handtekeningen zijn zonder uitzondering afkomstig van exclusieve besloten signeersessies waarbij de sporter een vergoeding ontvangt voor zijn diensten.

In tegenstelling tot andere aanbieders verkopen we uitsluitend gesigneerde producten die afkomstig zijn uit deze exclusieve signeersessies. Dit is niet alleen essentieel voor de authenticiteit, maar ook voor de kwaliteit van het product. Om te kunnen garanderen dat alles wat we verkopen echt is, kopen we nooit memorabilia van consumenten. We spreken spelers nooit aan bij wedstrijden, trainingsvelden, luchthavens of hotels en we kopen ook nooit producten van partijen die dit doen.

Stap 2 - Elke handtekening wordt gezien door een vertegenwoordiger van De Hand Van Maradona. Observatie is immers de enige manier om authenticiteit te garanderen.

Dit betekent dat de meeste producten die we op voorraad hebben, afkomstig zijn van exclusieve signeersessies die we hebben georganiseerd en bijgewoond. De rest wordt gekocht van een klein aantal betrouwbare gereputeerde bedrijven waarmee we al jaren samenwerken en waarvan we weten dat ze dezelfde strenge voorwaarden voor authenticiteit hanteren als wij.

Stap 3 - Een beveiligde hologram met uniek serienummer is aangebracht op elk gesigneerd sportmemorabilia product.

Ieder product is voorzien van een beveiligd hologram met een uniek serienummer. De hologram is zo ontworpen dat deze niet te verplaatsen is naar een ander product en tevens niet te kopiëren.

Stap 4 - Opvragen en bekijken van het online certificaat. 

Om het online certificaat te bekijken en daarmee de authenticiteit van het product te verifiëren, scant u de QR-code op de hologram of voert u het unieke serienummer hier in >>

Dit proces helpt ervoor te zorgen dat het gekochte product authentiek is en elimineert elke mogelijkheid van duplicatie of fraude.