Authenticiteit: het authenticatieproces in vijf stappen

De populariteit van gesigneerde sportmemorabilia is door de jaren heen enorm gegroeid. Maar door deze toenemende populariteit is ook de noodzaak aanzienlijk gegroeid om uw investering in sportmemorabilia te beschermen. We begrijpen dat authenticiteit de belangrijkste voorwaarde is voor elke klant die bij ons winkelt en we garanderen de authenticiteit van alle handtekeningen dan ook onvoorwaardelijk .

Onze missie is om een ​​proces te creëren zodat de sportfans zoals u een plek hebben waar ze alle gesigneerde sportmemorabilia volledig kunnen vertrouwen op echtheid. Met het authenticatieproces in vijf stappen garanderen we onvoorwaardelijk de authenticiteit van alle handtekeningen:

Stap 1 - Al onze handtekeningen zijn zonder uitzondering afkomstig van exclusieve besloten signeersessies waarbij de sporter een vergoeding ontvangt voor zijn diensten.

In tegenstelling tot andere aanbieders verkopen we uitsluitend producten die afkomstig zijn uit deze besloten signeersessies. Dit is niet alleen essentieel voor de authenticiteit, maar ook voor de kwaliteit van het product. Om onze garantie te garanderen dat alles wat we verkopen echt is, kopen we nooit memorabilia van consumenten. We spreken spelers nooit aan bij wedstrijden, trainingsvelden, luchthavens of hotels en we kopen ook nooit producten van partijen die dit doen.

Stap 2 - Elke handtekening wordt gezien door een vertegenwoordiger van De Hand Van Maradona. Observatie is immers de enige manier om authenticiteit te garanderen.

Dit betekent dat de meeste producten die we op voorraad hebben, afkomstig zijn van besloten signeersessies die we hebben georganiseerd en bijgewoond. De rest wordt gekocht van een klein aantal betrouwbare gereputeerde bedrijven waarmee we al jaren mee samen werken en waarvan we weten dat ze dezelfde normen hanteren als wij.

Stap 3 - Een genummerd hologram is aangebracht op elk gesigneerd sportmemorabilia product.

Uw product wordt geleverd met een genummerd hologram, dat correspondeert met een identiek genummerd hologram op uw echtheidscertificaat. Dit zorgt ervoor dat het certificaat alleen kan worden gebruikt voor het product met het identieke hologram.

Stap 4 - Ieder gesigneerd product wordt geleverd met het officiële en internationaal erkend echtheidscertificaat, dat alle details van de exclusieve signeersessie en een corresponderende hologram bevat.

Om uw investering te beschermen, wordt ieder product geleverd met een eigen officieel certificaat van echtheid, waarop staat wanneer en waar dit product is gesigneerd en - indien beschikbaar - een foto toont van de signeersessie.

Als een product is gecertificeerd door een derde partij, zoals Beckett, Fanatics of PSA / DNA, wordt dit vermeld op de productpagina en wordt het product geleverd met twee certificaten die zijn afgegeven door de derde partij en ons.

Voorbeeld van het GOAT echtheidscertficaat

Stap 5 - Om de authenticiteit te controleren, kan het hologram online worden opgezocht. Dit proces helpt ervoor te zorgen dat het gekochte product authentiek is en elimineert elke mogelijkheid van duplicatie of fraude.

Om de authenticiteit van het product te verifiëren, zoekt u het hologramnummer op het product en voert u het nummer hier in >>