• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

VEILIG BETALEN
Veilig en gemakkelijk betalen staat bij De Hand Van Maradona voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. De Hand Van Maradona accepteert online betaling via iDeal of overboeking.

BETALEN MET IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

BANCONTACT / MISTER CASH
Onze Belgische klanten kunnen vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen met Bancontact / Mister Cash.

CREDITCARD 
Op www.dehandvanmaradona.nl wordt betaling middels Mastercard, Visa en American Express ondersteund. Indien u met creditcard wenst te betalen, dient u dit aan te geven bij de betaalmethode.

PAYPAL
Betalen via PayPal is ook mogelijk. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal.

BANKOVERSCHRIJVING
Vindt u het prettig om eerst de bestelling te plaatsen en dan pas te betalen? Dat kan! Geef bij de betaalmethode aan dat u per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens, zodat u handmatig de betaling overmaakt.