Betaalmethoden | De Hand Van Maradona

Betalen gaat snel, eenvoudig én veilig en je hebt keus uit diverse betaalmethoden. Vanuit de winkelwagen kom je op de betaalpagina van waaruit je kunt kiezen uit de diverse betaalmethoden. Na het ingeven van je adresgegevens worden de beschikbare betaalmethoden getoond. Soms worden niet alle mogelijkheden getoond, afhankelijk van bijvoorbeeld een totaalbedrag of buitenlands adres. Via onze betaalprovider Mollie betaal je aan De Hand Van Maradona BV (eigenaar van de webshop).

VEILIG BETALEN

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij De Hand Van Maradona voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol.

BETALEN MET IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

BANCONTACT / MISTER CASH

Onze Belgische klanten kunnen vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen met Bancontact / Mister Cash.

CREDITCARD

Op www.dehandvanmaradona.nl wordt betaling middels Mastercard, Visa en American Express ondersteund. Indien u met creditcard wenst te betalen, dient u dit aan te geven bij de betaalmethode.

PAYPAL

Betalen via PayPal is ook mogelijk. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal.

BANKOVERSCHRIJVING

Vindt u het prettig om eerst de bestelling te plaatsen en dan pas te betalen? Dat kan! Geef bij de betaalmethode aan dat u per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens, zodat u handmatig de betaling overmaakt.