Terug

Over ons

Exclusieve wensen. Ultieme dromen. Originele herinneringen. Zeldzame bezittingen. Alles lijkt en blijft onbereikbaar. Niets is minder waar. Met De Hand Van Maradona brengen wij jouw liefde, ultieme adoratie, bewondering en trots dichterbij dan ooit. Wij bieden iedereen het ultieme gevoel van het hebben van echte originelen. Kortom: hier bereik je het onbereikbare.

De Hand Van Maradona is de grootste specialist in 100% originele gesigneerde sportmemorabilia. Hiermee wordt jezelf (of een ander) verwennen makkelijker dan ooit. Dat doen wij met de grootst mogelijke aandacht. Van service en verpakken tot verzending. Altijd hoogst persoonlijk, kwalitatief en precies.

Het resultaat is een magisch gevoel dat met geen pen te beschrijven is. Authentiek, echt en toegankelijk. Stel je voor: een gesigneerd shirt van Messi, Van Basten, Pelé of Jordan. Inclusief persoonlijke boodschap.

Met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid, eerlijkheid en toegankelijkheid openen we met De Hand Van Maradona een wereld naar jouw wensen, dromen en bewondering. Bij ons geldt: zien is geloven. Het resultaat is magisch. Bereik het onbereikbare. Voor iedereen.

 

 

Hoe het begon

Het bedrijf is in 2013 opgericht door Harm Jan Deuring. Hij werkte eerder in Londen voor de grootste aanbieder van voetbalmemorabilia wereldwijd en ontdekte dat er ook in de Benelux sterke behoefte was aan authentiek gesigneerde items. Het ontbrak echter aan een professionele autoriteit op het gebied van gesigneerde sportmemorabilia, waar sportfans gesigneerde items konden kopen met een 100 procent gegarandeerde echtheid.

In 2014 werd het bedrijf omgedoopt tot De Hand Van Maradona BV en verhuisde het naar het huidige kantoor aan de Herestraat in Groningen, dat tevens als showroom wordt gebruikt. Sinds 2015 participeert sportmarketingbureau Triple Double in het bedrijf en werd daarmee strategisch partner. Een direct resultaat uit de samenwerking was de opening van De Hand Van Maradona: Hall of Fame in het SX-gebouw in Eindhoven, om sportliefhebbers de producten live te kunnen laten aanschouwen.

 

Het team 

Harm Jan Deuring   HARM JAN DEURING
Oprichter en eigenaar

Hij stond aan de wieg van Voetbalzone.nl en werkte in Londen bij 's werelds grootste aanbieder in sportmemorabilia. Hieruit werd in 2013 De Hand Van Maradona geboren. Hij is tevens idolaat van Tottenham Hotspur.

Meer weten over Harm Jan? Stuur hem een e-mail op harmjan@dehandvanmaradona.nlFrank Krake   FRANK KRAKE
Mede-eigenaar

Frank is de oprichter van Bukatchi BV, een groothandel in tuinmeubilair. Tevens is hij de bedenker van  TiTaTuinmeubelen.nl, waarmee hij shirtsponsor was van De Graafschap in het seizoen 2011/12. Nadat hij zijn bedrijf in 2012 verkocht, schreef hij een succesvol boek over ondernemerschap en is hij een veelgevraagd spreker. Maar bovenal is hij voetballiefhebber, die zijn passie met het ondernemerschap combineert. In 2014 werd hij mede-eigenaar van De Hand Van Maradona B.V.

Meer weten over Frank? Stuur hem een e-mail op frank@dehandvanmaradona.nl 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
De Hand Van Maradona 9.4 / 10 - 138 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »