De Hand Van Maradona | Over ons

Exclusieve wensen. Ultieme dromen. Originele herinneringen. Zeldzame bezittingen. Alles lijkt en blijft onbereikbaar. Niets is minder waar. Met De Hand Van Maradona brengen wij jouw liefde, ultieme adoratie, bewondering en trots voor jouw sportheld dichterbij dan ooit. Wij bieden iedereen het ultieme gevoel van het hebben van echte originelen. Kortom: hier bereik je het onbereikbare.

De Hand Van Maradona is de grootste specialist in 100% originele gesigneerde sportmemorabilia. Dat doen wij met de grootst mogelijke aandacht. Van service en verpakken tot verzending. Altijd hoogst persoonlijk, kwalitatief en precies.

Het resultaat is een magisch gevoel dat met geen pen te beschrijven is. Authentiek, echt en toegankelijk. Stel je voor: een gesigneerd shirt van Messi, Van Basten, Pelé of Jordan. Inclusief persoonlijke boodschap.

Met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid, eerlijkheid en toegankelijkheid openen we met De Hand Van Maradona een wereld naar jouw wensen, dromen en bewondering. Bij ons geldt: zien is geloven. Het resultaat is magisch. Bereik het onbereikbare. Voor iedereen.

 

 

Hoe het begon

Het bedrijf is in 2013 opgericht door Harm Jan Deuring. Hij werkte eerder in Londen voor de grootste aanbieder van voetbalmemorabilia wereldwijd en ontdekte dat er ook in de Benelux sterke behoefte was aan authentiek gesigneerde items. Het ontbrak echter aan een professionele autoriteit op het gebied van gesigneerde sportmemorabilia, waar sportfans gesigneerde items konden kopen met een 100 procent gegarandeerde echtheid.

In 2014 werd het bedrijf omgedoopt tot De Hand Van Maradona BV en verhuisde het naar het kantoor aan de Herestraat in Groningen. Sinds 2015 participeert sportmarketingbureau Triple Double in het bedrijf en werd daarmee strategisch partner. Een direct resultaat uit de samenwerking was de opening van De Hand Van Maradona: Hall of Fame in het SX-gebouw in Eindhoven, om sportliefhebbers de producten live te kunnen laten aanschouwen.

Door een steeds groter wordende collectie verhuisde het bedrijf in 2018 naar een grotere locatie in Haren, dat ook als showroom te bezoeken is.