Terug

Verzenden & retourneren

ALTIJD GRATIS VERZENDING
Alle bestellingen op De Hand Van Maradona worden gratis verzonden. De bestellingen worden veilig verpakt en aangetekend verstuurd, zodat deze altijd zonder problemen en veilig bij u worden bezorgd.

LEVERTIJD
De gemiddelde levertijd van bestellingen bedraagt 2-3 werkdagen. Indien u het item laat inlijsten, bedraagt de levertijd rond de 10 werkdagen. Voor exacte levertijden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

NIET TEVREDEN? GELD TERUG
Is uw bestelling niet naar wens? Dat kan gebeuren. In dat geval kunt u het probleemloos naar ons retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug. We vragen u om binnen veertien (14) dagen na ontvangst met ons contact op te nemen. Verder gaan we er vanuit dat het item in dezelfde conditie verkeert als waarin we het verstuurd hebben, zodat we deze zonder problemen kunnen verkopen aan iemand anders.

Wat moet u doen?
  • U laat ons via klantenservice@dehandvanmaradona.nl weten dat u de bestelling retour wilt sturen. Wij sturen u een retourformulier toe die u bij de zending moet voegen, zodat wij weten waar de bestelling vandaan komt.
  • U stuurt de bestelling op naar onderstaand adres. Het is verstandig om te kiezen voor Track&Trace, zodat de bestelling niet kwijt raakt. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de retourzending.
  • Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, krijgt u van ons per mail de bevestiging en wordt vervolgens binnen vijf (5) werkdagen het volledige aankoopbedrag teruggestort.


RETOURADRES
De Hand Van Maradona B.V.
t.a.v. retourzending
Herestraat 113
9711 LG Groningen

De verzendkosten voor het retour sturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
De Hand Van Maradona 9.5 / 10 - 126 Reviews @ Kiyoh