Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Handleiding voor het inlijsten van een voetbalshirt

door De Hand Van Maradona
28 Januari 2019

Om te beginnen dien je een keuze te maken op welke manier je het shirt ingelijst wilt hebben. Wil je naast het shirt ook foto's in de lijst? En een metalen tekstplaatje? Mouwen wel of niet zichtbaar? Om het makkelijker te maken, hebben we een aantal standaardopties die je hier kunt vinden. Als je daarbij specifieke wensen hebt, kun je dat bij de bestelling doorgeven. Ook kunnen we andere items inlijsten.

Hoe gaat het vervolgens in zijn werk?

Stap 1
Je kunt direct bestellen op onze website. Je ontvangt dan van ons per e-mail een gefrankeerd etiket waarmee je het shirt via PostNL aangetekend (veilig!) en gratis rechtstreeks naar onze lijstenmakerij kunt sturen. Ook kunnen we het shirt bij je thuis of op het werk per koerier op komen halen (via UPS).

Stap 2
We nemen per e-mail persoonlijk contact met je op om alle wensen en specificaties persoonlijk door te nemen. Deze zetten we vervolgens overzichtelijk in een e-mail naar jou terug ter bevestiging.

Stap 3
Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met jouw wensen en specificaties aan het werk. Dit betekent onder meer het op maat maken van het frame, het opspannen van het shirt en het volledig in detail afwerken van de lijst.

Stap 4
Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via FedEx. Van ons ontvang je een link waarmee je de bestelling kunt volgen. Een aantal werkdagen later heb je de bestelling in huis.

Gedurende het gehele proces kunt u ons rechtstreeks bereiken per e-mail, telefonisch via 085 - 40 19 218.

De prijs is op basis van maat M/L voor volwassenen. De levertijd bedraagt gemiddeld rond de 10-12 werkdagen. Mocht je het eerder nodig hebben, dan adviseren wij om telefonisch of per e-mail met ons contact op te nemen.

De waarde van een gesigneerd shirt bepalen
door De Hand Van Maradona
8 Maart 2024
Lees meer
Wat is sportmemorabilia?
door Harm Jan
14 Februari 2024
Lees meer
5 redenen om sportmemorabilia te gaan verzamelen
door Harm Jan
29 Mei 2020
Lees meer