Laten inlijsten van shirts of andere producten - hoe gaat het in zijn werk?

Hebt u een shirt of ander product dat u graag wilt laten inlijsten? We adviseren u om dit door ons te laten doen voor het perfecte resultaat en optimale bescherming.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1 - U start onze keuzehulp en klikt door naar de gewenste optie. In deze keuzehulp vindt u alle standaardopties. U kunt direct bestellen.

Hebt u specifieke wensen? Stuur dan een aanvraag voor maatwerk en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stap 2 - Direct na de bevestiging van uw bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur per e-mail een verzendlabel waarmee het shirt of ander product aangetekend, volgbaar en gratis rechtstreeks naar onze lijstenmakerij gestuurd wordt. Ook kunnen we het shirt bij u thuis of op het werk per koerier op komen halen (via UPS).

We zullen tevens alle wensen en specificaties persoonlijk met u doornemen. Deze zetten we vervolgens overzichtelijk in een e-mail naar u terug ter goedkeuring. Daarmee hebt u volledige controle over het eindresultaat.

Stap 3 - Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met uw wensen en specificaties aan het werk.

Stap 4 - Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via FedEx. Van ons ontvangt u een link waarmee u de verzending kunt volgen. Een aantal werkdagen later hebt u de bestelling in huis.


Veelgestelde vragen:

V: Hebben de lijsten een standaard afmeting en samenstelling?

A: Nee, alle lijsten worden door ons op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we rekening houden met al uw voorkeuren voor type profiellijst, de kleur van de passe-partout en de indeling van het ontwerp.

V: Kan iedere maat shirt worden ingelijst?

A: Ja. Wij kunnen iedere maat shirt inlijsten, van kindermaten tot aan 4XL.

V: Gebruiken jullie glas of plexiglas?

A: Onze lijsten zijn voorzien van plexiglas, ook wel perspex genoemd. Het is niet alleen sterker en minder breekbaar dan gewoon glas, het is ook een stuk lager in gewicht. Daarmee is het makkelijker en veiliger aan de muur te hangen. Daarnaast is het sterk UV-werend waarmee het uw ingelijste product beschermt. Perspex is wel duurder dan gewoon glas.

V: Ik verstuur het shirt liever niet via de post. Kan ik deze ook langs brengen?

A: U kunt altijd het shirt of ander product op ons kantooradres langs brengen. Maar omdat onze lijstenmakerij is gevestigd in Engeland, ontkomen we er niet aan om het te versturen. Echter doen we dit uitsluitend per aangetekende, volgbare verzendingen. In de 10 jaar dat we dit doen, is er nog nooit een pakket kwijt geraakt.

V: Is er bij het versturen van een lijst geen grote kans op transportschade?

A: De lijsten die gereed zijn voor verzending worden professioneel en extra beschermd ingepakt om kans op transportschade te minimaliseren. Mocht u toch na aflevering een schade zien, dan wordt deze uiteraard kosteloos door ons verholpen.

Hebt u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.