• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gegarandeerde echtheid

Wij begrijpen dat de echtheid van het gesigneerde item voor ieder die bij ons koopt de belangrijkste voorwaarde is. Daarom garanderen wij onvoorwaardelijk de authenticiteit van alles dat wij verkopen. Om dit te kunnen doen, hanteren wij een vast stappenplan dat er voor zorgt dat voor u de echtheid gegarandeerd kan worden.STAP 1: EXCLUSIEVE SIGNEERSESSIES OM DE AUTHENTICITEIT EN KWALITEIT TE KUNNEN GARANDEREN

Alle sportmemorabilia-items die wij verkopen zijn gesigneerd tijdens exclusieve besloten signeersessies. De speler ontvangt hier een financiële vergoeding voor en signeert een gelimiteerd aantal items. De gelimiteerde oplagen variëren van one-of-a-kind tot een maximum van tweehonderd.

Met deze exclusieve signeersessies beschermen we niet alleen de authenticiteit van de handtekening, maar ook de kwaliteit. We instrueren de speler waar op het item te signeren en gebruiken uitsluitend stiften van de beste kwaliteit voor een optimaal resultaat.


STAP 2: OFFICIEEL ECHTHEIDSCERTIFICAAT OM DE WAARDE TE GARANDEREN

Om uw investering te waarborgen, ontvangt u altijd het officiële en internationaal erkend echtheidscertificaat, dat alle details van de exclusieve signeersessie bevat en tevens een foto toont van de speler tijdens de signeersessie. Hiermee kunt u te allen tijde de authenticiteit van de handtekening bewijzen.

STAP 3: ERVARING, REPUTATIE EN BETROUWBARE PARTNERS

De Hand Van Maradona heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring en reputatie opgebouwd. Daarvoor heeft de oprichter in Engeland gewerkt voor de wereldwijde marktleider in gesigneerde voetbalmemorabilia. Verder werken wij uitsluitend samen met de beste en meest ervaren partijen op het gebied van gesigneerde sportmemorabilia in Europa en de Verenigde Staten. Hun reputatie en expertise garanderen authenticiteit en topkwaliteit.


 

Hoewel de markt explosief is gegroeid in de afgelopen periode, is 'gesigneerde sportmemorabilia' is een relatief nieuw begrip in Nederland en België. We krijgen daarom vaak vragen van mensen die overwegen iets te kopen. De meest gestelde vragen hebben we voor u op een rijtje gezet.


WAAR KOMEN DE GESIGNEERDE SHIRTS EN ANDERE ITEMS VANDAAN?
Alle items die wij verkopen zijn gesigneerd tijdens exclusieve en besloten signeersessies waarvoor de speler een financiële vergoeding ontvangt. Wij zullen nooit spelers na afloop van een training vragen om een item te signeren, en wij zullen nooit items inkopen van partijen die dit wel doen.

Ook werken wij op exclusieve basis rechtstreeks samen met de wereldwijde gereputeerde partijen op het gebied van gesigneerde sportmemorabilia, die mede namens ons in eigen persoon aan tafel zitten met de spelers. Dit betekent dat de authenticiteit van de handtekening gegarandeerd is tegen de scherpst mogelijke prijs.


HOE WEET IK DAT DE HANDTEKENING ECHT IS?
Zien is geloven. Een foto van de speler tijdens de signeersessie wordt op het bijgeleverde echtheidscertificaat weergegeven. Wij geloven dat dit de beste manier is om de authenticiteit van het item aan te tonen. Tevens wordt er waar mogelijk ook video's gedeeld van signeersessies, zodat u een nog betere indruk krijgt van de herkomst van uw gesigneerde item.

Het bijgeleverde echtheidscertificaat beschermt de authenticiteit en daarmee ook de waarde van het gesigneerde item. Let op: de waarde van een echtheidscertificaat hangt volledig af van de reputatie van de uitgever van deze COA.


VIA ONLINE VEILINGSITES KAN IK EEN GESIGNEERD SHIRT KOPEN VOOR VEEL MINDER GELD. HOE KAN DIT?
Dit heeft veel verschillende redenen. Om te beginnen gebruiken wij uitsluitend de officiële voetbalshirts of, als deze niet meer wordt gemaakt, de best mogelijk gelicenseerde replica. Op Marktplaats en eBay zijn dit vaak nagemaakte shirts. Ook laten we uitsluitend foto's signeren die gekocht en gelicenseerd zijn bij een professioneel fotobureau.

Verder krijgen spelers bij onze signeersessies altijd betaald. Het kan zijn dat degene op Marktplaats na afloop van een training het item laat signeren door de speler, waardoor de handtekening echt is. Maar deze kan ook nep zijn. Heeft de verkoper een overtuigende foto als bewijs? En wat als blijkt dat het toch gaat om een onechte handtekening? Is de verkoper dan makkelijk te traceren?

Daarom leveren wij bij alle gesigneerde items het officiële echtheidscertificaat mee, zodat voor een eventuele doorverkoop de financiële waarde van de aankoop gewaarborgd blijft. Door een gesigneerd item te kopen bij iemand zonder reputatie in de markt is een doorverkoop nagenoeg onmogelijk. En bovendien zul je nooit zeker weten of het echt is. Zou u dat willen?


IS EEN GESIGNEERD ITEM EEN GOEDE FINANCIËLE INVESTERING?
Er zijn mensen die gesigneerde memorabilia kopen omdat het snel in waarde kan stijgen. Er zijn dan ook zeker items van spelers die binnen enkele jaren met een goede winst verkocht kunnen worden. Het belangrijkste is echter dat u iets koopt omdat u het zelf erg graag wilt hebben. Dit betekent vaak dat ook veel andere mensen graag dit gesigneerde item zouden willen hebben.

Een gesigneerde bokshandschoen van Muhammad Ali was tien jaar geleden rond de 600 EUR waard. Na zijn dood is de waarde van deze bokshandschoen inmiddels gestegen naar ruim 4.000 EUR.

Alle gesigneerde items wij veropen worden geleverd met het officiële echtheidscertificaat. Dit geeft u het bewijs dat de handtekening echt is en daarmee waarborgt u ook de financiële waarde van uw aankoop.


WAAROM VERKOPEN JULLIE GEEN VOETBALSHIRTS DIE DOOR HET GEHELE TEAM ZIJN GESIGNEERD?
Puur omdat deze shirts zeer schaars zijn, hoewel het aanbod op veiligsites anders doet vermoeden. Het is verstandig om op te passen bij items die door een geheel team zijn gesigneerd. Voetbalclubs geven er jaarlijks slechts enkelen uit, en omdat het nagenoeg onmogelijk is een gehele selectie aan een signeertafel te krijgen, zijn de handtekeningen op veel van deze shirts (deels) fake.