Gegarandeerde echtheid van al onze gesigneerde sportmemorabilia

Wij begrijpen dat de echtheid van het gesigneerde item voor ieder die bij ons koopt de belangrijkste voorwaarde is. Daarom garanderen wij onvoorwaardelijk de authenticiteit van alles dat wij verkopen. Om dit te kunnen doen, hanteren wij een strict beleid dat er voor zorgt dat voor jou de echtheid gegarandeerd kan worden.Exclusieve signeersessies om de authenticiteit en kwaliteit te kunnen garanderen

Alle gesigneerde producten die wij verkopen zijn gesigneerd tijdens exclusieve besloten signeersessies. Deze sessies worden georganiseerd door ons of door één van onze gereputeerde buitenlandse partners. Dit zijn de beste en meest ervaren partners op het gebied van gesigneerde sportmemorabilia in Europa en de Verenigde Staten. Hun reputatie en expertise garanderen authenticiteit en topkwaliteit.

Voor iedere signeersessie wordt een contractuele overeenkomst gesloten met de desbetreffende sportheld. Deze ontvangt een financiële vergoeding voor de signeersessie en signeert een gelimiteerd aantal items. De gelimiteerde oplagen variëren van one-of-a-kind tot een maximum van tweehonderd stuks, die wereldwijd worden verkocht.

Met deze exclusieve signeersessies beschermen we niet alleen de authenticiteit van de handtekening, maar ook de kwaliteit. We instrueren de speler waar op het item te signeren en gebruiken uitsluitend stiften van de beste kwaliteit voor een optimaal resultaat.

Wij zullen nooit spelers na afloop van een training vragen om een item te signeren, en wij zullen nooit items inkopen bij partijen die dit wel doen. Wij geloven niet in deze manier. Niet alleen is de authenticiteit van de handtekening op die manier niet te waarborgen, maar ook de kwaliteit van de handtekening is vaak slecht.

Fotobewijs van de signeersessie

Zien is geloven. Een foto van de speler tijdens de signeersessie wordt op het bijgeleverde echtheidscertificaat weergegeven. Wij geloven dat dit de beste manier is om de authenticiteit van het item aan te tonen. Tevens wordt er waar mogelijk ook video's gedeeld van signeersessies, zodat u een nog betere indruk krijgt van de herkomst van uw gesigneerde item.

Het is mogelijk dat we van bepaalde gesigneerde items geen signeerfoto beschikbaar hebben. Dit doet echter verder niets af aan de authenticiteit en de waarde van het product. Zo is het in de Verenigde Staten, het walhalla van de sportmemorabilia, gebruikelijk om geen gebruik te maken van signeerfoto's. Wij proberen het echter zoveel mogelijk wél te doen.

Officieel echtheidscertificaat om de waarde te garanderen

Om jouw investering te waarborgen, ontvang je bij ieder gesigneerde item het officiële en internationaal erkend echtheidscertificaat, dat alle details van de exclusieve signeersessie bevat en - indien beschikbaar - een foto toont van de speler tijdens de signeersessie. Hiermee kun je te allen tijde de authenticiteit van de handtekening bewijzen.

Sportmemorabilia als financiële investering

Er zijn mensen die gesigneerde sportmemorabilia kopen omdat het snel in waarde kan stijgen. Er zijn dan ook zeker items van spelers die binnen enkele jaren met een goede winst verkocht kunnen worden. Het belangrijkste is echter dat u iets koopt omdat u het zelf erg graag wilt hebben. Dit betekent vaak dat ook veel andere mensen graag dit gesigneerde item zouden willen hebben.

Alle gesigneerde items wij veropen worden geleverd met het officiële echtheidscertificaat. Dit geeft u het bewijs dat de handtekening echt is en daarmee waarborgt u ook de financiële waarde van uw aankoop.