Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Verifieer de echtheid eenvoudig met uw mobiel

door Harm Jan
28 September 2022

De populariteit van gesigneerde sportmemorabilia groeit de laatste tijd aanzienlijk. Door deze toenemende populariteit is ook de noodzaak toegenomen om uw financiële investering in sportmemorabilia te beschermen. Wij begrijpen als geen ander dat authenticiteit de belangrijkste voorwaarde is voor elke klant die bij ons winkelt.

Wij hebben een authenticatieproces gecreëerd zodat sportfans als u een veilige plek hebben waar ze alle gesigneerde sportmemorabilia volledig kunnen vertrouwen op echtheid en daarmee ook hun financiële investering beschermen voor mogelijk toekomstige verkoop.

Dit proces hebben we nu verder uitgebreid om nog beter aan uw wensen te voldoen. Wat hebben we verbeterd?

Beveiligde hologram

Ieder gesigneerd product wordt vanaf heden geleverd met beveiligde hologram van GOAT. Deze hologram is niet te kopiëren en is niet te verplaatsen op een ander item.

Nieuwe hologram van GOAT

Scan QR-code voor online verificatie

Iedere hologram beschikt over een uniek serienummer en de bijbehorende QR-code. Door deze te scannen ontvangt u direct alle details over de echtheid van het gesigneerde item op uw mobiel. U kunt ook naar onze website en daar het unieke serienummer handmatig invoeren.

Digitaal echtheidscertificaat

Om de echtheid nog beter te beschermen, bieden wij het echtheidscertificaat uitsluitend digitaal aan. Op deze manier hebt u het echtheidscertificaat altijd bij de hand, raakt u deze niet kwijt, en wordt het voor fraudeurs onmogelijk deze te kopiëren. Wilt u toch nog een fysiek certificaat? Dat is geen probleem. Online kunt u het certificaat als PDF downloaden en eenvoudig printen.

 

Wilt u meer weten? Lees hier het complete authenticatieproces in vier stappen.

De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer