Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Triple Double verwerft aandeel in De Hand Van Maradona

door Harm Jan
7 December 2015

Harm Jan Deuring, oprichter en eigenaar van De Hand Van Maradona: ‘Met deze impuls realiseren wij een verdere groei van onze onderneming en verbreden wij onze kennis en expertise van fan engagement nog meer. Bovendien kunnen we door deze samenwerking ons bedrijf en producten nog beter op de kaart zetten.”

De gesprekken tussen De Hand Van Maradona en Triple Double startten ongeveer een jaar geleden.

“De directe aanleiding hiervoor was dat ons vak veel overeenkomsten vertoont. In sportmarketing staat ook passie en fanbeleving centraal. Met de participatie in De Hand Van Maradona hebben we een partij gevonden die past bij het DNA van Triple Double en onze uitbreidingsplannen om onze liefde voor sport nog meer met anderen te delen.” aldus Bob van Oosterhout, directeur en oprichter van Triple Double.

In SX, het centrum voor sport, marketing en media, zal een speciale De Hand Van Maradona: Hall of Fame worden ingericht, om sportliefhebbers de producten live te kunnen laten aanschouwen.

Over De Hand Van Maradona
Het bedrijf is in 2013 opgericht door Harm Jan Deuring. Hij heeft in Londen gewerkt voor de grootste Europese aanbieder van sportsmemorabilia en ontdekte dat er ook in de Benelux sterke behoefte was aan authentiek gesigneerde items. Het ontbrak echter aan een professionele autoriteit op het gebied van gesigneerde sportsmemorabilia, waar sportfans gesigneerde items konden kopen met een 100 procent gegarandeerde echtheid.

In 2014 trad Frank Krake toe tot het management/directie, werd het bedrijf omgedoopt tot De Hand Van Maradona B.V. en verhuisde het naar het huidige kantoor aan de Herestraat in Groningen, dat tevens als showroom wordt gebruikt.

Over Triple Double
Triple Double ontwikkelt, met de sport als bondgenoot, marketingconcepten voor het bedrijfsleven; ze brengen merken en fans bij elkaar. Om vele communicatieve of commerciële doelstellingen te bereiken biedt sport namelijk een ultiem platform en associatief thema. Hun klanten profiteren van kennis én ervaring op het gebied van marketing, (digitale) media, sponsoring, management en commercie.

 

Op maat ingelijst: Marco Reus gesigneerd Borussia Dortmund shirt
door Harm Jan
6 Juni 2024
Lees meer
De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer