Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Stuur je eigen item in om te laten signeren door Marco van Basten

door Harm Jan
25 Februari 2019

Uiteraard signeert San Marco de iconische shirts van het Nederlands elftal EK’88 en AC Milan signeren, als ook diverse foto’s uit zijn imposante loopbaan. Maar heb je zelf thuis een shirt of ander persoonlijk item liggen dat je graag wilt laten signeren door Marco van Basten? Dat kan nu ook!

Stuur je eigen item in om te laten signeren door Marco van Basten

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Je plaatst de bestelling via onze webshop. Vervolgens ontvang je van ons een verzendlabel waarmee je het item aangetekend en gratis naar ons kantoor stuurt. In de tussentijd nemen we persoonlijk contact met je op om af te stemmen waar op het item je de handtekening van Marco van Basten graag wilt hebben.

Jouw item zal vervolgens meegenomen worden naar de signeersessie. Wij maken een foto van het moment dat Van Basten persoonlijk jouw item signeert. Na afloop ontvang je zowel de digitale versie van de foto, als ook een officieel echtheidscertificaat. Hiermee waarborg je niet alleen de authenticiteit van de handtekening, maar ook de financiële waarde.

Persoonlijke dedicatie

Wij bieden tevens de mogelijkheid op een gesigneerd shirt met een persoonlijke dedicatie van Marco van Basten speciaal aan jou, inclusief je eigen naam. Of natuurlijk met de naam van een familielid of vriend, of een bedrijfsnaam. Unieker en persoonlijker bestaat niet!

Pre-order vandaag en verzeker jezelf van een uniek en prachtig stukje voetbalgeschiedenis.

De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer