Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Signeersessie met Neymar (FC Barcelona)

door Harm Jan
5 Februari 2015
Voor het eerst sinds oktober 2012 zaten we weer aan tafel met de Braziliaanse sterspeler Neymar. Sinds die laatste keer is er ontzettend veel veranderd in Neymar's carrière. In de zomer van 2013 maakte hij de langverwachte overstap van Santos naar Europa om voor FC Barcelona te mogen spelen. Daarmee haalde de Catalaanse club niet alleen een topspeler in huis, maar ook een van de grootste merkiconen uit het hedendaagse voetbal.

Messi ft. Neymar
Met zijn komst bij FC Barcelona was iedereen benieuwd hoe zijn samenspel met Lionel Messi zou zijn. Critici waren van mening dat beide spelers teveel op elkaar leken om goed in een team te kunnen renderen. Maar inmiddels hebben Neymar en Messi bewezen een gevreesd aanvalsduo te vormen.

Met name dit seizoen lijkt de tandem ontembaar, met Messi als vormgever en Neymar als afmaker. De Braziliaan loopt bijna één-op-één en is zeer bepalend voor het huidige team van FC Barcelona.

Signeersessie
We ontmoeten Neymar en zijn management in een vergaderruimte vlakbij Nou Camp. Hij schudt ons de hand en we praten kort over de zin van het leven: voetbal. Dan pakken we de voetbalshirts en voetbalschoenen er bij, en overhandigen we Neymar de signeerstift. Na een test op een leeg A4'tje is hij tevreden en signeert hij alle items die wij bij ons hebben.

Neymar tijdens de signeersessie

De volledige gesigneerde collectie van Neymar is nu te vinden in onze webwinkel. Naast het officiële FC Barcelona 2014/15 wedstrijdshirt heeft hij ook het WK-shirt van het Braziliaanse voetbaleftal gesigneerd. En als klap op de vuurpijl een limited edition van een geweldige Nike 'Neymar' voetbal.
De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer