Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Sfeerimpressie met Willem van Hanegem

door Harm Jan
10 April 2019

Van Hanegem is misschien wel de meest populaire voetballer die ons land ooit gekend heeft. Niet alleen in Rotterdam wordt hij op handen gedragen, maar in heel Nederland wordt zijn naam vaak in één adem genoemd met Johan Cruijff. En terecht.

Europa Cup I in 1970

Niet Ajax, maar Feyenoord was de eerste Nederlandse club die in 1970 de Europa Cup I veroverde, met een heersende Van Hanegem op het middelveld. Een paar maanden later veroverden de Rotterdammers ook als eersten de Wereldbeker. Prachtige Feyenoord retro shirts van deze periode zijn gesigneerd door Van Hanegem en direct leverbaar.

Totaalvoetbal in 1974

Ook in het iconische totaalvoetbal op het WK 1974 speelde Willem van Hanegem een cruciale rol. Het spel dicteren, hard zijn als het moet, maar ook in overzicht en passing exceptioneel. Johan Cruijff wordt nog altijd gezien als het boegbeeld van dat team, maar Van Hanegem leidde als een adjudant vanaf het middenveld het elftal dat nog altijd herinnerd wordt. Iconische Nederlands elftal retro shirts van het WK 1974 zijn gesigneerd door Van Hanegem en direct leverbaar.

Een sfeerimpressie van onze eerste ontmoeting met Willem van Hanegem:

Willem van Hanegem tijdens de signeersessie

Willem van Hanegem tijdens de signeersessie

Willem van Hanegem tijdens de signeersessie

Willem van Hanegem tijdens de signeersessie

Bekijk nu de gesigneerde collectie van Willem van Hanegem en bestel direct!

Verifieer de echtheid eenvoudig met uw mobiel
door Harm Jan
28 September 2022
Lees meer
Achter de schermen bij Ruud Gullit
door Harm Jan
15 Juli 2020
Lees meer
Oom laat familie miljoenen achter aan gesigneerde baseball cards
door Harm Jan
17 Juni 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »