Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Oom laat familie miljoenen achter aan gesigneerde baseball cards

door Harm Jan
17 Juni 2020

Afgelopen maart overleed honkbal-fanaat James Micioni op 97-jarige leeftijd. Bij het opruimen van het huis in New Jersey vond de familie zijn collectie van gesigneerde baseball cards, die miljoenen dollars waard blijken te zijn.

“Uncle Jimmy”, zoals hij werd genoemd, trouwde nooit maar vond op jonge leeftijd in honkbal zijn grote liefde. Het resulteerde in een unieke collectie over een periode van 80 jaar.

Een Babe Ruth card uit 1933 is een van de meest opvallende items uit de collectie en zal naar verwachting voor meer dan $ 100.000 worden verkocht. Uncle Jimmy heeft er zes en zijn allen persoonlijk gesigneerd door de honkballegende.

Experts zeggen dat het een van de indrukwekkende collectie aan baseball cards uit de geschiedenis is. Niet alleen is de collectie uniek, maar ook in uitmuntende conditie.

"Daar kom je wel achter als ik er niet meer ben."

De familie wist dat Uncle Jimmy een fervent verzamelaar was, maar had verder geen idee van de omvang en de waarde. Een van zijn neven vertelde dat toen hij onlangs aan Uncle Jimmy vroeg wat te moeten doen met de collectie, zijn oom antwoordde met: "daar kom je wel achter als ik er niet meer ben."

Lees hier het volledige verhaal: https://www.cbssports.com/mlb/news/new-jersey-family-finds-babe-ruth-lou-gehrig-and-jimmie-foxx-signed-baseball-cards-possibly-worth/

Ontdek: Conor McGregor gesigneerde bokshandschoen
door Harm Jan
5 Februari 2024
Lees meer
Messi vs. Maradona: de race naar recordbedragen in de veilingwereld
door Harm Jan
12 December 2023
Lees meer
Verifieer de echtheid eenvoudig met uw mobiel
door Harm Jan
28 September 2022
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »