Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Messi en Ronaldo geveild op Haringparty Hengelo

door Harm Jan
16 Juni 2015
Op donderdag 11 juni werd voor het zevende jaar de Hengelose Haring Party georganiseerd, dat ook dit jaar weer werd geopend met de traditionele roeirace. Hoogtepunt zou de veiling van het eerste vaatje haring moeten zijn geweest, maar de verse haring was nog niet vet genoeg. Maar met Jan van Halst als veilingmeester mochten er uiteraard geen voetbalgerelateerde memorabilia bij de veiling ontbreken, zodat iedereen het vaatje haring direct weer vergeten was.

Via FC Twente werden wij gevraagd of wij konden helpen met deze voetbalgerelateerde veilingitems. Als snel waren we het met elkaar eens dat de twee beste voetballers ter wereld het meeste geld zouden opbrengen voor Stichting Samen voor Taal, dat dit jaar het goede doel betrof.

Jan van Halst als veilingmeester

Met de beste stalmeester die je maar kunt wensen, werd er naar hartelust geboden op de gesigneerde shirts van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Het gesigneerde shirt van Cristiano Ronaldo werd uiteindelijk geveild voor €1.600

Uiteindelijk won de kleine Argentijn ook dit gevecht: Met een eindbod van 4.100 euro verpletterde hij CR7, die 1.600 euro opbracht.

Het gesigneerde shirt van Lionel Messi werd uiteindelijk geveild voor €4.100

De jaarlijkse haringparty van de Hengelose Lions Club heeft in totaal 26.500 euro opgebracht. Het geld wordt ingezet voor de bestrijding van laaggeletterdheid in Hengelo.
De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer