Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Messi en Ronaldo geveild op gala PEC Zwolle

door Luuk
26 Januari 2018

Prachtige kavels werden geveild; van een dag golfen met John van ’t Schip tot een 8-daagse safarireis naar Afrika, aangeboden door hoofdsponsor Molecaten.

Ook gingen er unieke shirts onder de hamer. Het oranje Koningsdag-shirt, waarin PEC Zwolle in 2016 de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen speelde ter gelegenheid van Koningsdag in Zwolle, is door ons ingelijst en werd voor een mooi bedrag geveild.

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo

De klapstukken van de veiling waren de door ons verzorgde ingelijste gesigneerde shirts van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Mede door de promoters Hélène Hendriks en Erben Wennemars brachten beide shirts de absolute hoofdprijs op, waarmee de totale opbrengst voor het goede doel uitkwam op een recordbedrag van €241.011,-.

We kunnen ook jouw veiling tot een groot succes maken!

Organiseert jouw ondernemersvereniging of sportclub een eigen gala-avond en wil je daar ook exclusieve kavels als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo veilen? Steeds vaker helpen wij zowel grote als kleine organisaties met het veilen van unieke kavels om zoveel mogelijk op het halen voor het goede doel.

Groot of klein, we kunnen iedereen helpen. Neem contact met ons op en we bekijken gezamenlijk de mogelijkheden.

[foto's via peczwolle.nl]

De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer