Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Maak kennis met onze uitgebreide authenticatieproces

door Harm Jan
4 Juni 2020

De populariteit van gesigneerde sportmemorabilia groeit de laatste tijd aanzienlijk. Door deze toenemende populariteit is ook de noodzaak toegenomen om uw financiële investering in sportmemorabilia te beschermen. Wij begrijpen als geen ander dat authenticiteit de belangrijkste voorwaarde is voor elke klant die bij ons winkelt.

Wij hebben een authenticatieproces gecreëerd zodat sportfans als u een veilige plek hebben waar ze alle gesigneerde sportmemorabilia volledig kunnen vertrouwen op echtheid en daarmee hun financiële investering beschermen voor mogelijk toekomstige verkoop.

Dit proces hebben we afgelopen maand verder uitgebreid om nog beter aan uw wensen te voldoen. Wat hebben we toegevoegd?

GOAT

Ieder gesigneerd product wordt vanaf heden geleverd met het echtheidscertificaat van GOAT, dat Engelstalig wordt uitgebracht. GOAT is ons internationale merknaam, waarmee u uw gesigneerde sportmemorabilia ook eenvoudig wereldwijd kunt doorverkopen.

Uitleg van GOAT echtheidscertificaat

Online verificatie

U kunt nu ook de authenticiteit online verifiëren aan de hand van het unieke hologramnummer. Dit kan zowel via de website van De Hand Van Maradona als die van GOAT. Hiermee kunt u controleren of uw product geregistreerd staat in onze database en of deze correspondeert met de gegevens op het bijgeleverde echtheidscertificaat.

Wilt u meer weten? Lees hier het complete authenticatieproces in vijf stappen.

Op maat ingelijst: Marco Reus gesigneerd Borussia Dortmund shirt
door Harm Jan
6 Juni 2024
Lees meer
De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer