Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Lionel Messi's dank aan maker iconische foto is geweldig

door Harm Jan
5 April 2017

Toen Sergi Roberto op aangeven van Neymar diep in blessuretijd de doorslaggevende 6-1 wist te maken en Nou Camp ontplofte, sprintte elke Barcelona speler en staflid hysterisch achter de doelpuntenmaker aan.

 

Op één man na: Lionel Messi.

 

Volledig overdonderd door emoties, koos de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar in plaats daarvan om het te vieren met de fans, staand op de reclameborden en saluerend naar de even zo euforische supporters.

 

 

Dat moment werd vastgelegd door fotograaf Santiago Garces, die de kiek nu omschrijft als 'de foto van mijn leven.'

 

In een interview met het Spaanse Marca zei Garces: "De foto laat zowel de collectieve euforie als ook de historisch prestatie zien. Messi is volledig door het dolle heen en sinds ik de wedstrijden van Barcelona fotografeer, heb ik hem nog nooit zo blij gezien."

 

Garces groeide op in Mexico, maar vertrok op 17-jarige leeftijd naar Catalonië. Hij begon zijn leven in Barcelona op de marketingafdeling van de vijfvoudig winnaar van de UEFA Champions League.

 

En nu, ruim een maand na één van de meest memorabilia avond uit de geschiedenis van de UEFA Champions League, is Garces door Messi zelf beloond met een vereeuwiging van zijn foto.

 

Niemand minder dan Messi zelf heeft Garces een ingelijste versie van zijn iconische foto overhandigd. En uiteraard heeft de Argentijn deze vervolgens ook persoonlijk gesigneerd.

 

 

Garces zal zonder twijfel nog vele kansen krijgen om in Nou Camp meer iconische foto's te maken, maar deze zal hij zich de rest van zijn leven blijven herinneren.

 

De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer
Ontdek de wereld van shirt inlijsten: creëer jouw perfecte lijst in 9 stappen!
door Harm Jan
11 April 2024
Lees meer