Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Een persoonlijke dedicatie van uw eigen voetbalidool

door Harm Jan
5 September 2016

Vanaf vandaag bieden wij een nieuwe categorie aan in onze sportmemorabilia-collectie: dedicaties. We hebben in het verleden al een aantal trouwe klanten ontzettend blij gemaakt met een persoonlijke dedicatie, maar per heden kunt u 24/7 een pre-order plaatsen voor dit unieke product.

 

SIGNEERSESSIES SEPTEMBER
Dinsdag 20 september: Pelé

Week van 19-23 september: Lionel Messi

 

Wat is een dedicatie? 

Het woord 'dedicatie' stamt af uit de middeleeuwen en werd vooral gebruikt in religieuze zin met als betekenis 'opdragen; toewijding'.

 

Hoe zien onze dedicaties er uit? Een voorbeeld: Ricky is helemaal idolaat van Pelé en bestelt een persoonlijke dedicatie van zijn grote voetbalheld. Bij de eerstvolgende signeersessie vragen wij Pelé om een shirt te signeren, speciaal voor Ricky. Pelé begint op het shirt te schrijven: 'To Ricky, best wishes' en sluit af met een handtekening. Wij maken vervolgens een foto van Pelé mét het shirt voor Ricky.

 

Het perfecte cadeau voor zakelijke relaties
In dit geval heeft Ricky voor zichzelf een dedicatie besteld, maar het kan uiteraard ook voor iemand anders besteld worden. Zo zijn er in het verleden al een aantal besteld door bedrijven die de dedicatie gaven aan een zakelijke relatie. Een uniek cadeau waarvan je zeker weet dat het een prominente plek krijgt op het kantoor van de relatie.

 

Het totaalpakket van een dedicatie is rijkelijk gevuld. Het gesigneerde shirt met de persoonlijke dedicatie wordt door ons ingelijst in een deluxe frame, zodat het bij levering direct aan de muur kan voor de perfecte presentatie. En zoals u van ons gewend bent, wordt deze gratis en veilig bij u afgeleverd.

 

Dedicatie van Lionel Messi 

Verder ontvangt u de digitale foto waarop de speler uw shirt signeert, en deze komt uiteraard ook terug op het officiële echtheidscertificaat dat wij meeleveren.

 

Variërende levertijden 
De levertijden van de dedicaties hangen af van wanneer we de speler weer zien voor een signeersessie, vandaar de term 'pre-order' die bij de dedicaties vermeld staat. Met geluk kan dit binnen een week zijn, maar het kan ook een aantal maanden duren. Op de website is vaak een indicatie te vinden, maar u kunt uiteraard ons ook rechtstreeks vragen.

 

Onze collectie van dedicaties vindt u hier. Bij vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen via [email protected] of bellen met 085 - 40 19 218.

 

Op maat ingelijst: Marco Reus gesigneerd Borussia Dortmund shirt
door Harm Jan
6 Juni 2024
Lees meer
De waarde van echtheid: Laat je handtekening controleren door onze experts
door Harm Jan
13 Mei 2024
Lees meer
Inlijsten van gesigneerde KISS drumsticks
door Harm Jan
8 Mei 2024
Lees meer