• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dedicaties - een persoonlijke boodschap van uw favoriete speler aan u

Dankzij onze goede relaties met 's werelds beste voetballers, kunnen wij u een unieke mogelijkheid aanbieden - een gesigneerd shirt met een persoonlijke dedicatie aan u van uw favoriete speler.

Dedicaties - een persoonlijke boodschap van uw favoriete speler aan u

1. Wat is een dedicatie?
Een dedicatie is een item dat persoonlijk en speciaal aan u door de speler wordt gesigneerd, inclusief uw eigen naam.

2. Hoe zit deze persoonlijke boodschap er dan uit?
Dat hangt af van de taal die de speler spreekt. Zo schrijft Lionel Messi zijn dedicaties in het Spaans: 'Para Tom, con afecto, Leo Messi'. Nu zijn er ook spelers die goed Engels spreken: 'To Tom, best wishes, Gareth Bale'.

3. Waarom zijn deze dedicaties fors duurder dan gewone gesigneerde shirts?
Jaarlijks zijn er één tot twee signeersessies per speler. Per sessie signeert de speler maximaal 15 dedicaties, die over de gehele wereld worden verkocht. Het maakt dit product zeer exclusief en daarmee automatisch ook kostbaar.

4. Hoelang is de levertijd van een pre-order dedicatie?
Dit is afhankelijk van wanneer we de speler weer zien voor een signeersessie, vandaar de term 'pre-order'. Dit kan binnen een week zijn, maar kan ook een aantal maanden duren.

Mocht u interesse hebben in een dedicatie van een speler en meer willen weten over de geschatte levertijd, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via harmjan@dehandvanmaradona.nl of bellen met 085 - 40 19 218.