• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shirt inlijsten in standaard frame

€199,99
Het volledig inlijsten van een (voetbal)shirt in een standaard frame. Het shirt wordt door u opgestuurd en wordt vervolgens ingelijst weer bij u afgeleverd.
Levertijd rond de 10 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Shirt inlijsten in standaard frame

Het standaard frame stelt het shirt centraal. Het zwarte frame is voorzien van een zilveren inlay en passe-partout, dat zorgt voor een luxe presentatie.

Stap 1
U kunt direct bestellen. U ontvangt dan van ons digitaal een gefrankeerd etiket waarmee u uw shirt via PostNL aangetekend (veilig!) en gratis naar onze lijstenmakerij kunt sturen. Ook kunnen we het shirt bij u thuis of op het werk per koerier op komen halen (via UPS).

Stap 2
We vragen per e-mail naar uw wensen en specificaties. Deze zetten we vervolgens ter bevestiging overzichtelijk in een e-mail naar u terug.

Stap 3
Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met uw opgegeven wensen en specificaties aan het werk. Dit betekent onder meer het op maat maken van het frame, het bespannen van het shirt en het volledig in detail afwerken van de lijst.

Stap 4
Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via FedEx. Van ons ontvangt u een link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Een aantal werkdagen later hebt u uw bestelling in huis.

De prijs is op basis van maat M/L voor volwassenen. De levertijd bedraagt gemiddeld rond de tien werkdagen. Mocht u het eerder nodig hebben, dan adviseren wij u om telefonisch of per e-mail met ons contact op te nemen.

Specificaties
Lengte: 79 cm
Breedte: 73 cm
Passe-partout: Ja
Mouwen zichtbaar: Nee
Tekstplaatje: Optioneel
Foto's: Nee
Achtergrondfoto: Nee