• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Inlijsten van shirts

Alle shirts lijsten wij persoonlijk op maat in op basis van uw wensen en specificaties. Hieronder vindt u een breed scala aan mogelijkheden. Hebt u andere wensen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Inlijsten van shirts

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1
U kunt direct bestellen. U ontvangt dan van ons digitaal een gefrankeerd etiket waarmee u uw shirt via PostNL aangetekend (veilig!) en gratis naar onze lijstenmakerij kunt sturen. Ook kunnen we het shirt bij u thuis of op het werk per koerier op komen halen (via UPS).

Stap 2
We vragen per e-mail naar uw wensen en specificaties. Deze zetten we vervolgens ter bevestiging overzichtelijk in een e-mail naar u terug.

Stap 3
Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met uw opgegeven wensen en specificaties aan het werk. Dit betekent onder meer het op maat maken van het frame, het bespannen van het shirt en het volledig in detail afwerken van de lijst.

Stap 4
Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via FedEx. Van ons ontvangt u een link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Een aantal werkdagen later hebt u uw bestelling in huis.

Gedurende het gehele proces kunt u ons rechtstreeks bereiken per e-mail, telefonisch via 085 - 40 19 218 of via WhatsApp op 06 - 309 265 18.


De prijs is op basis van maat M/L voor volwassenen. De levertijd bedraagt gemiddeld rond de tien werkdagen. Mocht u het eerder nodig hebben, dan adviseren wij u om telefonisch of per e-mail met ons contact op te nemen.