Terug

Inlijsten van shirts

Alle shirts lijsten wij persoonlijk op maat in op basis van jouw wensen en specificaties. Hieronder vind je een breed scala aan mogelijkheden. Heb je andere wensen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Alle shirts lijsten wij persoonlijk op maat in op basis van jouw wensen en specificaties. Hieronder vind je een breed scala aan mogelijkheden. Heb je andere wensen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

We zijn de preferred supplier voor veel Nederlandse en Belgische profclubs, sportmarketingbureau's en sportorganen als NOC*NSF. We zijn dan ook trots dat we dezelfde topkwaliteit van inlijsten kunnen bieden voor bij jouw thuis aan de muur. Want ook jouw unieke items verdienen de perfecte presentatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1
Je kunt direct bestellen. Je ontvangt dan van ons per e-mail een gefrankeerd etiket waarmee je het shirt via PostNL aangetekend (veilig!) en gratis rechtstreeks naar onze lijstenmakerij kunt sturen. Ook kunnen we het shirt bij je thuis of op het werk per koerier op komen halen (via UPS).

Stap 2
We nemen per e-mail contact met je op om alle wensen en specificaties persoonlijk door te nemen. Deze zetten we vervolgens ter bevestiging overzichtelijk in een e-mail naar jou terug.

Stap 3
Zodra het shirt op onze lijstenmakerij is gearriveerd, gaan wij met jouw wensen en specificaties aan het werk. Dit betekent onder meer het op maat maken van het frame, het opspannen van het shirt en het volledig in detail afwerken van de lijst.

Stap 4
Als de lijst klaar is, wordt deze professioneel ingepakt en aangetekend verstuurd via FedEx. Van ons ontvang je een link waarmee je de bestelling kunt volgen. Een aantal werkdagen later heb je de bestelling in huis.

Gedurende het gehele proces kunt u ons rechtstreeks bereiken per e-mail, telefonisch via 085 - 40 19 218 of via WhatsApp op 06 - 309 265 18.


De prijs is op basis van maat M/L voor volwassenen. De levertijd bedraagt gemiddeld rond de tien werkdagen. Mocht u het eerder nodig hebben, dan adviseren wij u om telefonisch of per e-mail met ons contact op te nemen.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
De Hand Van Maradona 9.4 / 10 - 129 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »