Winkelwagen
0
Geen producten gevonden...

Waar is het shirt van Tom Brady?

door Harm Jan
8 Februari 2017

In een video op het NFL’s Twitter-account, zegt Brady tegen Patriots eigenaar Robert Kraft dat “iemand mijn shirt gestolen heeft.”

 

 

“Serieus? Als ik jou was zou ik het internet de komende tijd goed in de gaten houden”, was de reactie van Kraft.

 

Brady claimt in de kleedkamer zijn wedstrijdgedragen shirt in zijn tas te hebben gestopt, maar dat deze enige momenten later verdwenen was. “Erg jammer, want het is een uniek memorabilia item”, reageerde Brady later. “Dit zijn de speciale shirts die je graag wilt houden.”

 

Amerikaanse experts schatten in dat dit historische shirt een waarde heeft van minimaal $250.000. Maar hoe verkoop je een shirt waar Brady's juridische team en de gehele Amerikaanse media naar op zoek zijn? Het is erg naïef van deze persoon om te denken dat hij of zij er mee weg zou komen.

 

Kritiek

Er is ook kritiek op Brady, de Patriots en de NFL. Brandon Steiner, eigenaar van Steiner Sports, vindt dat al deze partijen game-issued items niet serieus genoeg nemen. “Hoe kan er zomaar iemand een kleedkamer binnen lopen en een shirt van een kwart miljoen dollar ongezien meenemen?”

 

Ook de NFL heeft volgens Steiner zijn zaken niet voor elkaar. “Het is ook onbekend waar de football is waarmee de laatste touch-down werd gescoord. Het item dat de beste Super Bowl ooit besliste, is zomaar verdwenen? Het minste dat je kunt doen is deze collectables direct na de wedstrijd veilig stellen.”

 

Het zijn echter de fans die hier volgens Steiner de dupe van worden. “Over tien of twintig jaar krijg je vier mensen die alle vier claimen dit shirt van Brady te hebben. Minimaal drie zijn dan fake, en niemand kan de authenticiteit voor 100% bewijzen. De fans moeten worden beschermd.”

 

 

Verifieer de echtheid eenvoudig met uw mobiel
door Harm Jan
28 September 2022
Lees meer
Achter de schermen bij Ruud Gullit
door Harm Jan
15 Juli 2020
Lees meer
Oom laat familie miljoenen achter aan gesigneerde baseball cards
door Harm Jan
17 Juni 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »